Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

#ΜένουμεΣπίτι και παρακολουθούμε online εκδηλώσεις από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου


Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από το σπίτι, δωρεάν, επιλεγμένες εκδηλώσεις της καλλιτεχνικής περιόδου 2019 – ’20.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Μήνυμα του Καλλιτεχνικού Δ/ντη του ΠΣΚΗ Μύρωνα Μιχαηλίδη

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Έναν χώρο εξαιρετικών δυνατοτήτων και υποδομών, ένα Κέντρο προαγωγής αλλά και παραγωγής πολιτισμού που δίνει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλες τις τέχνες και τους πολιτισμούς.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναβολή εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Ηρακλείου για τα μέτρα προστασίας απέναντι στον Κορωνοϊό, σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ αποφάσισε την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, μέχρι τις 30 Απριλίου, για προληπτικούς λόγους. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις νέες ημερομηνίες των παραστάσεων που αναβλήθηκαν, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η απόφαση ελήφθη μετά από κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Μαρτίου, στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, παρουσία της Προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελίας Σχοιναράκη , του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου Μύρωνα Μιχαηλίδη, του Αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή Ραφαήλ Πυλαρινού και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ρένας Παπαδάκη.

Στους κατόχους εισιτηρίων για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, θα επιστραφεί το αντίτιμο:

• Ηλεκτρονικά, εάν χρησιμοποίησαν το online σύστημα του Π.Σ.Κ.Η. για την έκδοσή του.

• Τοις μετρητοίς, εάν το αγόρασαν από τα σημεία προπώλησης με μετρητά

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Έργο μεγάλο ενός σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Καρπός μίας προσπάθειας πολύχρονης και πολυπρόσωπης, το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) αποτελεί καύχημα και διακύβευμα μαζί πολιτιστικό για το δημοτικό συμβούλιο των δημαρχιών οι οποίες, από το 1975 έως το τρέχον έτος 2019, υποστήριξαν όλα τα στάδια της πραγματοποίησης του έργου αυτού, ξεκινώντας από την απόφαση και φτάνοντας μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του και την παράδοσή του στους πολίτες του Ηρακλείου, της Κρήτης, της Ελλάδας, της Μεσογείου. 
Με συνολική μικτή επιφάνεια έκτασης τα 28.487 τ.μ., χτισμένο σε έκταση 5.670 τ.μ., με χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής, 
το ΠΣΚΗ αποτελείται από έξι κτίρια και περιλαμβάνει:
  περισσότερα